Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Mokymo kursai nuotolinis: Vyno defektai. Prevencija ir šalinimo būdai.
Paskaitas ves vyno gamybos technologė, dr. Aušra Šimonėlienė, turinti daugiametę patirtį gaiviųjų ir alkoholinių gėrimų gamyboje.
Laikas, 18:00-20:00, nuotolinis, naudojant MS Teams platformą.
Ar teko ragauti vyno, kuris prakvipęs raugintu kopūstu? Ar teko ragauti vyno, nuo kurio dvelkia sugedusiu kiaušiniu? Skamba nemaloniai, bet taip pasitaiko…
Ką daryti, kad vynas gamybos metu neįgautų defektų, pašalinių kvapų ir aromatų? Į šiuos ir kitus su vyno defektais, jų šalinimu ir prevencija susijusius klausimus pasistengsime atsakyti paskaitos metu.
Net jei ir kažkas nutiko, dėl ko Jums nepatinka pagaminto vyno skonis ar aromatas, tai galima pataisyti. Kaip ir kada reikia vyną ”vėdinti”, harmonizuoti ar jo išgelbėti nebegalima sužinosite prisijungę prie paskaitos, kurią ves vyno gamybos technologė, dr. Aušra Šimonėlienė, turinti daugiametę patirtį gaiviųjų ir alkoholinių gėrimų gamyboje.
Laikas, 2024.11.04 18:00-19:30, nuotolinis, naudojant MS Teams platformą.
Specifinė nuoroda
Pasirinkite pagal tipą
Vitis edukacijos centras
15 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas