0

Mokymo kursai nuotolinis: Vyno defektai. Prevencija ir šalinimo būdai.

28,50 €
Su PVM 2
01.001-1263.01

Paskaitas ves vyno gamybos technologė, dr. Aušra Šimonėlienė, turinti daugiametę patirtį gaiviųjų ir alkoholinių gėrimų gamyboje.

Laikas, 18:00-20:00, nuotolinis, naudojant MS Teams platformą.

Turime sandėlyje

Sandėlyje: 2 vnt.
Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

 

Parsisiųsti PDF

Ar teko ragauti vyno, kuris prakvipęs raugintu kopūstu? Ar teko ragauti vyno, nuo kurio dvelkia sugedusiu kiaušiniu? Skamba nemaloniai, bet taip pasitaiko…

Ką daryti, kad vynas gamybos metu neįgautų defektų, pašalinių kvapų ir aromatų? Į šiuos ir kitus su vyno defektais, jų šalinimu ir prevencija susijusius klausimus pasistengsime atsakyti paskaitos metu.

Net jei ir kažkas nutiko, dėl ko Jums nepatinka pagaminto vyno skonis ar aromatas, tai galima pataisyti. Kaip ir kada reikia vyną ”vėdinti”, harmonizuoti ar jo išgelbėti nebegalima sužinosite prisijungę prie paskaitos, kurią ves vyno gamybos technologė, dr. Aušra Šimonėlienė, turinti daugiametę patirtį gaiviųjų ir alkoholinių gėrimų gamyboje.

Laikas, 2024.11.04 18:00-19:30, nuotolinis, naudojant MS Teams platformą.

01.001-1263.01
2 Prekės

Specifinė nuoroda

Pasirinkite pagal tipą

Vitis edukacijos centras

Mokymo kursai nuotolinis:...

28,50 €
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.