0

Mokymo kursai nuotolinis Taninai ir ąžuolas vyno gamyboje.

29,97 €
Su PVM 2
01.001-1262.01

Paskaitą ves vyno gamybos technologė, dr. Aušra Šimonėlienė, turinti daugiametę patirtį gaiviųjų ir alkoholinių gėrimų gamyboje.

Laikas, 18:00-20:00, nuotolinis, naudojant MS Teams platformą.

x

Sandėlyje: 18 vnt.
Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

 

Parsisiųsti PDF

Kalbant apie vyną, dažnai tenka minėti taninus ir ažuolo įtaką vyno gamyboje.

Paskaitos metu sužinosite kas yra taninai ir kokia taninų įtaką vyne, kaip jie įtakoja vyno kokybę, ar tikrai jie reikalingi vynui kaip vyndariui užtikrinti kokybę, kai taninų kiekis vyne nepakankamas. 

Ąžuolos statinės naudojamos nuo seniausių laikų, jose vynas tampa brandesnis, keičiasi vyno savybės. Bet ar tikrai visada ąžuolas gali padėti vynui, kokiais atvejais ąžuolo naudojimas padeda, o kokiais kenkia? Kaip vyno skoniui įtakoja skirtingas ažuolo tipas ir išdeginimo stiprumas.  

Paskaitą ves vyno gamybos technologė, dr. Aušra Šimonėlienė, turinti daugiametę patirtį gaiviųjų ir alkoholinių gėrimų gamyboje.

Laikas, 2024.11.05 18:00-19:30, nuotolinis, naudojant MS Teams platformą.

01.001-1262.01
18 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
01001126101

Pasirinkite pagal tipą

Mokymo kursai nuotolinis...

29,97 €
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.