Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Mokymo kursai (nuotoliniai): Vyno gamyba. Matavimai, skaičiavimai buitinėmis sąlygomis
Kai jau suprantame fermentacijos proceso esmę, norisi improvizuoti, pasitikrinti ir eksperimentuoti. Tada kyla klausimai:
Kaip pasiskaičiuoti cukrų, kad gautume būtent tokį alkoholio kiekį, kokio pageidaujame?
Kaip praskiesti ar sumaišyti sultis, kad sureguliuotume rūgštį?
Kaip dozuoti sulfitus?
Na ir sunkiausioji dalis.
Kaip pasimatuoti alkoholio kiekį pasigaminusiame vyne?
Kaip pasitikrinti ir apsiskaičiuoti likutinio cukraus kiekį, kai alkoholis iškraipo tiek refraktometro, tiek hidrometro parodymus?
Apie tai ir kitus dalykus pasikalbėsime paskaitos metu.
Paskaitą ves vyno gamybos technologė, dr. Aušra Šimonėlienė, turinti daugiametę patirtį gaiviųjų ir alkoholinių gėrimų gamyboje.
Data: 2024.11.11
Laikas, 18:00-20:00, nuotolinis, naudojant MS Teams platformą.
Specifinė nuoroda
Pasirinkite pagal tipą
15 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas