arrow
    Skysta želatina Erbigel 20% Erbslöh|Gamybos medžiagos
    arrow
    Skysta želatina Erbigel 20% Erbslöh|Gamybos medžiagos
    Skysta želatina Erbigel 20% Erbslöh|Gamybos medžiagos
    Skysta želatina Erbigel 20% Erbslöh|Gamybos medžiagos
    0

    Skysta želatina Erbigel 20% Erbslöh

    2,96 €
    Su PVM 2
    3.202-560.01

    Tinkamas vynui, vaisiniam vynui ir kitiems gėrimams. ErbiGel® skystis gali būti tiesiogiai dedamas į gėrimą, užtikrina gėrimo skaidrumą.

    Pakuotė: 100 ml
    • 100 ml
    • 1 l
    • 5 l bakelis
    • 10 l
    Turime sandėlyje

    Užsakykite per 19h 11m 20s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      20% rūgštinė, ardanti, skystos konsistensijos maistinė želatina, specialiai sukurta gėrimų apdorojimui.

      Leistina pagal, šiuo metu galiojančius Europos Sąjungoje, įstatymus bei teisės aktus. Grynumas ir kokybė įrodyti specializuotose laboratorijose.

      Pritaikymas

      Tinkamas vynui, vaisiniam vynui ir kitiems gėrimams. ErbiGel® skystis gali būti tiesiogiai dedamas į gėrimą, užtikrina gėrimo skaidrumą.

      Prekės ir poveikis

      ErbiGel® yra gerai žinomas ir plačiai naudojamas gėrimų apdorojime. Želatinos naudojimas miltelių pavidalu gali sukelti problemų, kai želatina neištirpsta tinkamai. Visų pirma, skysčio, naudojamo kaip tirpiklio, temperatūra turi lemiamą reikšmę. Naudojant ErbiGel®, skystis pilamas tiesiogiai į gėrimą, be jokio papildomo atskiedimo. Tokiu būdu, tirpinimas nebereikalingas, taip sutaupomas laikas ir garantuojama kokybė, nes yra veiksmingesnis. ErbiGel® naudojimas visada turėtų būti derinamas su Blankasit® ar KLAR-Sol, norint išvengti baltymų nuosėdų ir užtikrinant saugų taikymą bei skaidrumą.

      Dozavimas

      Reikiamai dozei nustatyti reikšmingi yra išankstiniai bandymai. Standartiniam grynumui išgauti reikia maždaug 30 ml ErbiGel® skysčio / 100 l vyno. Naudojant skystį jaunų vynuogių vynui ir "Süßreserve" (vynuogių sultys / vynuogių misą pasaldinti) ErbiGel® skysčio dozė yra padidinama, atsižvelgiant į drumstumo stiprumą, iki maždaug 50 ml / 100 l. Apskritai, silicio zolis (pageidautina Blankasit®) įdedamas pirmiau, ErbiGel® skystis vėliau. Jei, nesiekiant skaidrumo, o su tikslu pašalinti nepageidaujamus taninus, ErbiGel® dedamas pirmiausiai, vėliau silicio zolis. Dozavimo santykis nustatomas atlikus pirminius bandymus.

      Silicio zolis : ErbiGel® skystis

      Dozavimo santykis

      Pavyzdys

      Blankasit® : ErbiGel® skystis

      2 : 1

      100 ml Blankasit®/100 l

      + 50 ml ErbiGel® Liquid/100 l

      Klar-Sol Super : ErbiGel® skystis

      1:1

      50 mL Klar-Sol Super/100 l

      + 50 ml ErbiGel® Liquid/100 l

      Klar-Sol 30 : ErbiGel® skystis

      1:1

      50 ml Klar-Sol 30/100 l

      + 50 ml ErbiGel® Liquid/100 l

      3.202-560.01
      4 Prekės

      Charakteristikos

      Sudėtyje:
      20% želatina
      Rekomenduojamos rūšys:
      Tinkamas vynui, vaisiniam vynui ir kitiems gėrimams.
      Pritaikymas:
      ErbiGel® skystis gali būti tiesiogiai dedamas į gėrimą, užtikrina gėrimo skaidrumą.
      Dozavimas:
      30 ml / 100 l vyno
      Įpakavimas:
      1l, 10l, 25l
      Naudotinas kartu su:
      Blankasit®

      Specifinė nuoroda

      ean13
      320256001

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-560.02
      Pakuotė: 1 l;
      10,85 €
      Kodas:
      3.202-560.03
      Pakuotė: 10 l;
      78,65 €
      Kodas:
      3.202-560.01
      Pakuotė: 100 ml;
      2,96 €
      Kodas:
      3.202-560.05
      Pakuotė: 5 l bakelis;
      41,43 €

      Skysta želatina Erbigel 20%...

      2,96 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

      Prekių krepšelis

      Jūsų krepšelyje nėra prekių
      clear