Sausos mielės Oenoferm® X-thiol|Vyno mielės
    0

    Sausos mielės Oenoferm® X-thiol

    38,72 €
    Su PVM 2
    3.202-1043.02

    Alkoholiui atsparios ( tolerancija 15%) hibridinėsmielės egzotiškiems aromatams sukurti.

    Pakuotė: 500 g
    • 100 g
    • 500 g
    Turime sandėlyje

    Užsakykite per 03h 59m 07s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Produkto aprašymas

      Oenoferm® Xthiol yra Erbslöh parinktos hibridinės mielės be GMO. Dviejų skirtingų Saccharomyces cerevisiae padermių protoplastų sintezė buvo naudojama teigiamoms savybėms išgauti.

       

      Labai svarbu, kad:

      ·         Alkoholiui atsparios Bayanus padermės fermentacijos stiprumas;

      ·         Sudėtingos fermentacijos aromatų formavimas su gaiviu, vaisiniu aromatu (rožinis greipfrutas ir juodieji serbentai);

      ·         Padidėjęs prinokusių vaisių aromatų (pvz., pasiflorų) susidarymas.

       

      Fermentacijos temperatūra

      < 15 °C

      18  22 °C

      Aromato profilis

      „Vėsaus klimato“ stilius: sudėtingas, labai išraiškingas aromato profilis, skatinantis modernų, tipišką vynuogių veisliai būdingo vyno stilių.

      Juodieji serbentai, greipfrutai, egzotiniai vaisiai, buksmedis.

      Privalumai

      Mažas/vidutinis maistinių medžiagų poreikis

      Labai mažas SO2 ir H2S susidarymas

      Rekomenduojama vynuogių veislėms

      Sauvignon blanc, Scheurebe, Riesling, Grüner Veltliner, Pinot family, Muskat

      Patarimas

      Puikiai tinka sustiprinti prinokusių egzotiškų Puikiai tinka prinokusių, egzotiškų rožinių vynų skoniams sustiprinti rožiniuose vynuose. Ypač tinkamas aviečių vynui.

      Leidžiama naudoti pagal šiuo metu galiojančius ES įstatymus ir reglamentus. Grynumas ir kokybė yra įrodyta specializuotase laboratorijose. 

      Dozavimas

      Rekomenduojame į 100 l sulčių įpilti 20-40 g Oenoferm® X-thiol, kad gautumėte optimalų gyvybingų mielių ląstelių kiekį. Šis aukštos ląstelių skaičius užtikrina greitai prasidedančią fermentaciją ir dominavimą prieš laukinių mikroorganizmų kultūras.

      Mielių rehidratacijos fazės metu verta pridėti tiek pat biologinio mielių aktyvatoriaus VitaDrive®, kad sustiprintumėte mielės ankstyvoje dauginimosi stadijoje.

      Mieles tirpinkite 10 kartų didesniame kiekyje sulčių mišinio (sultys sumaišytos su tiek pat vandens (37-42 °C)), gerai išmaišykite, tada sudėkite Vita Drėive, dar kartą permaišykite. Palaukite 20 min. Periodiškai sumaišykite. Tada rehidratuotas mieles supilkite į fermentacijai paruoštą misą. Temperatūra negali skirtis +/- 8 °C.

      Rekomenduojame naudoti mielių maistines medžiagas iš Vitamon® ir VitaFerm®.grupių.

      Saugojimas

      Vakuumo pakuotė. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Pradarytą pakuotę sandariai uždaryti ir sunaudoti per 2-3 paras.

      Pagaminta:

      ERBSLÖH Geisenheim AG, Erbslöhstraße 1, 65366 Geisenheim, Germany, www.erbsloeh.com

      3.202-1043.02
      11 Prekės

      Charakteristikos

      Dozavimas:
      20-40 g/100 l mentalo.
      Rekomanduojama temperatūra:
      37-42 ° C

      Specifinė nuoroda

      ean13
      3202104302

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-1043.02
      Pakuotė: 500 g;
      38,72 €
      Kodas:
      3.202-1043.01
      Pakuotė: 100 g;
      11,18 €

      Sausos mielės Oenoferm®...

      38,72 €
      Komentarai (0)

      Naujienos

      Prekių krepšelis

      Jūsų krepšelyje nėra prekių
      clear