Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Sausos vyno mielės Oenoferm® InterDry F3
Ypač gerai tinka vynams, kurių gamyboje taikomas fermentacijos nutraukimas, siekiant išsaugoti likutinį cukrų.
Parsisiųsti PDF
Oenoferm® InterDry yra sausos selekcinės Saccharomyces cerevisiae rūšies mielės. Oenoferm® InterDry ypač gerai tinka vynams, kurių gamyboje taikomas fermentacijos nutraukimas, siekiant išsaugoti likutinį cukrų. Acetaldehido koncentracijos vyne yra gerokai mažesnės, nei suformuoja panašios mielių padermės. Oenoferm®InterDry yra flokuliacinės mielės (aukštutinio rūgimo), tačiau turi tendenciją fermentacijos pabaigoje sudaryti nemažą nuosėdų sluoksnį. Leidžiama naudoti pagal šiuo metu galiojančius ES įstatymus ir reglamentus. Grynumas ir kokybė yra įrodyta specializuotase laboratorijose.
F3-Erbslöh mielių gamybos procesas – pritaikytas fermentacijai
Patvirtinta ir vertinga Erbslöh Oenoferm® mielių kamieno patirtis F3 mielių gamybos procese leido šias mieles sustiprinti. Šių mielių fermentacija stabili net esant stresinėms situacijoms. .
Produkto poveikis
Oenoferm® InterDry gamina didelį kiekį vyno puokštės aromato ir skonio medžiagų, kurios išryškina norimą tipišką vaisinį vyno charakterį, Oenoferm® InterDry yra labai vertingas mielių pasirinkimas, kai vyndarys nori, kad mielių kultūra prisidėtų prie aiškiai juntamo teigiamo vyno sensorinio įspūdžio. Ypač ryškus yra gėlių žiedų ir aštrūs prinokusių vaisių aromatai. Su Oenoferm® InterDry autentiškas tarptautinė vyno tipas (International Dry) gali būti sukurtas su plačiu vaisių komponentų aromato spektru. Jei pageidaujama, įmanoma švelniai sustabdyti fermentaciją. Optimali fermentacijos ir sensorinio vertinimo temperatūra: 18-22 ° C. Alkoholio tolerancija: 13 % (tūrio).
Dozavimas
20-30 g Oenoferm® InterDry / 100 l vynuogių misos užtikrina optimalų gyvybingų mielių ląstelių kiekį viename mililitre. Šis aukštos ląstelių skaičius užtikrina greitai prasidedančią fermentaciją ir dominavimą prieš laukinių mielių kultūras.
Taikymas
Oenoferm® InterDry rehidratacijai naudokite dešimteriopai didesnį kiekį drungno, vynuogių misos ir vandens 1: 1, mišinį (37-42 ° C). Oenoferm® InterDry lėtai išmaišomos. Leisti brinkti 20 minučių. Tada mielių suspensija nuolat maišant supilama į fermentacijos talpą. Temperatūrų skirtumas tarp šilto mielių starterio ir misos turėtų būti ne daugiau kaip 8 ° C. Priešingu atveju gali mieles ištikti šokas ir sutrikti mielių veikla. Po apytiksliai 10 min į rehidratuotas mieles patartina pridėti biologinį mielių aktyvatorių ir mielių maistinę medžiagę VitaDrive® F3. Kiekis toks pats, kaip ir mielių. Kai tik fermentacija prasideda, patariama kontroliuoti fermentacijos temperatūrą, kad procesas vyktų reikiamu lygiu, maksimaliai sklandžiai.
Charakteristikos
- Paskirtis:
- turi tendenciją fermentacijos pabaigoje sudaryti nemažą nuosėdų sluoksnį
- Sudėtyje:
- sausos selekcinės Saccharomyces cerevisiae rūšies mielės
- Dozavimas:
- 20-30 g/100 l
- fermentacijos potencialas:
- ypač gerai tinka vynams, kurių gamyboje taikomas fermentacijos nutraukimas
- Rekomanduojama temperatūra:
- 18-22 ° C
Specifinė nuoroda
- ean13
- 320268102
Pasirinkite pagal tipą
3.202-681.02