• Išparduota, dėl pirkimo derinti atskirai.
Mokymo kursai nuotolinis: Vyno defektai. Prevencija ir šalinimo būdai.|Mokymo kursai
0

Mokymo kursai nuotolinis: Vyno defektai. Prevencija ir šalinimo būdai.

28,50 €
Su PVM
01.001-1263.01

Paskaitas ves vyno gamybos technologė, dr. Aušra Šimonėlienė, turinti daugiametę patirtį gaiviųjų ir alkoholinių gėrimų gamyboje.

Laikas, 18:00-20:00, nuotolinis, naudojant MS Teams platformą.

Išparduota, dėl pirkimo derinti atskirai.

Sadėlyje neturime
Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

     

    Parsisiųsti PDF

    Ar teko ragauti vyno, kuris prakvipęs raugintu kopūstu? Ar teko ragauti vyno, nuo kurio dvelkia sugedusiu kiaušiniu? Skamba nemaloniai, bet taip pasitaiko…

    Ką daryti, kad vynas gamybos metu neįgautų defektų, pašalinių kvapų ir aromatų? Į šiuos ir kitus su vyno defektais, jų šalinimu ir prevencija susijusius klausimus pasistengsime atsakyti paskaitos metu.

    Net jei ir kažkas nutiko, dėl ko Jums nepatinka pagaminto vyno skonis ar aromatas, tai galima pataisyti. Kaip ir kada reikia vyną ”vėdinti”, harmonizuoti ar jo išgelbėti nebegalima sužinosite prisijungę prie paskaitos, kurią ves vyno gamybos technologė, dr. Aušra Šimonėlienė, turinti daugiametę patirtį gaiviųjų ir alkoholinių gėrimų gamyboje.

    Laikas, 2025 02 25 18:00-19:30, nuotolinis, naudojant MS Teams platformą.

    01.001-1263.01

    Specifinė nuoroda

    Pasirinkite pagal tipą

    Vitis edukacijos centras

    Mokymo kursai nuotolinis:...

    28,50 €
    Komentarai (0)
    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

    Prekių krepšelis

    Jūsų krepšelyje nėra prekių
    clear