Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Alaus gamybos rinkinys Brewferm Special Belge 1,5 kg 12 ltr.
Gintaro spalvos alus, turintis kilnų kartumą ir švelnų, gaivų skonį. Specialus Belge buvo sukurtas kartu su šviežiais pilsneriais.
Parsisiųsti PDF
Greičiausias ir paprasčiausias būdas pagaminti savo alaus. Iš mišinio išeina 12 l 6,5% alaus. Paruoškite kokybišką šviesiai gintarinį alų Sudėtyje yra visi ingredientai. Sudėtis: apynių salyklo ekstraktas (miežių salyklo ekstraktas, kviečių salyklo ekstraktas, apynių ekstraktas, žolelės), mielės (paketėlyje). Optimalus šviežumas Su išsamiomis instrukcijomis
Instrukcija 1. Nuimkite dangtelį ir nuimkite mieles.
2. Atidarykite skardinę ir įdėkite į virdulį, pripildytą šilto vandens (+/- 40°C), kad salyklo ekstraktas įgauna skystesnę konsistenciją.
3. Supilkite skardinės turinį į švarų fermentacijos kibirą.
4. Skardinę gerai išskalaukite 1 l šilto vandens ir įpilkite.
5. CUKRAUS (500 g) kiekį ištirpinkite 2 l šilto vandens ir pridėkite
6. Viską gerai išmaišykite švaria mentele ar šaukštu.
7. Įpilkite šalto VANDENS ir vėl viską išmaišykite.
8. Leiskite mišiniui atvėsti iki maždaug. 20-25°C.
9. Jei norite, galite išmatuoti savitąjį svorį naudodami hidrometrą. 1
0. Atidarykite mieles ir pakelio turinį išpilkite ant skysčio. Fermentacija:
11. Uždarykite fermentacijos kibirą ir ant jo uždėkite oro vožtuvą, kurį turite pripildytą vandens maždaug iki pusės.
12. Pastatykite kibirą šiltoje vietoje, kurios temperatūra tokia pat stabili kaip galima (18–23°C) ir palikti fermentuotis 7–10 dienų. Išpilstymas
13. Hidrometru nustatykite savitąjį svorį. Jūsų alus paruoštas išpilstymas, jei:
14. Supilkite alų į švarų fermentacijos kibirą, nemaišydami nuosėdos.
15. Į alų buteliuose kondicionuojamam alui įpilkite 7 gramus cukraus litre (jei pripildydami statines, naudokite 2,5 g cukraus litre).
16. Gerai išmaišykite.
PATARIMAS: Ištirpinkite cukrų šiek tiek šilto vandens ir palikite atvėsti iki kambario temperatūros.
17. Užpildę butelius užsandarinkite vainikiniu dangteliu arba atverčiamuoju dangteliu ir laikykite kambaryje temperatūra (18-23°C), kad prasidėtų antra fermentacija.
18. Po dešimties dienų perkelkite alų į vėsesnę vietą brandinti (6–8 savaites).
19. Atidarykite savo alų, supilkite jį ir mėgaukitės! Sveikinu!
Specifinė nuoroda
- ean13
- 5420069826895
Pasirinkite pagal tipą
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas