- −30%
- −30%
Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Alaus gamybos rinkinys Coopers Drought 1,7 kg 23 ltr.
Šviesiai geltonai auksinės spalvos su tankiai susitelkusia balta puta, gėlių kvapas su salyklo užuomina, vidutinio sunkumo skonis su švelniu apynių prieskoniu ir šiek tiek karčia pabaiga. Šį alų įvertins išrankiausias pilstomo alaus mėgėjas. Ypač malonus gurkšnoti vasarą.
Parsisiųsti PDF
Instrukcija:
1. Atidarykite plastikinį dangtelį ir pašalinkite mielių pakuotę iš po jo.
2. Neatidarytą skardinę panardinkite į verdantį vandenį ir išjungus liepsną palaikykite 10 minučių
3. Saugiai ir atsargiai atidarykite skardinę. Jos turinį supilkite į fermentavimo indą kartu su 2 litrais karšto virinto vandens ir 1 kg cukraus.
4. Viską gerai išmaišykite mentele.
5. Turinį papildykite atvėsintu virintu vandeniu iki 23l žymos.
6. Maišykite apie 5 min.
7. Kai ingridientai gerai susimaišys ir temperatūra pasieks 18-24 ºC, sudėkite mieles (išimtas iš po plastikinio dangtelio) ir vėl gerai išmaišykite.
8. Fermentavimo indą sandariai uždenkite dangčiu su oro vožtuvu. Oro vožtuvą užpildyti vandeniu. Po 12-24 valandų prasideda fermentacija.
9. Fermentacijos procesas trunka 5-10 dienų. Puiku, jei fermentacijos metu būtų palaikoma 22 ºC. Esant žemesnei temperatūrai, procesas užtruks dar kelias dienas, o esant aukštesnei temperatūrai - atvirkščiai.
10. Gerai išplaukite talpą, į kurią pilstysite alų. Išpilstymo metu, karbonizacijai įdėkite 6g/l cukraus. Butelius sandariai uždarykite.
11. Išpilstytą alų dvi savaites laikykite vertikalioje padėtyje 18-24 ºC, kitas dvi savaites laikykite vėsiai 4-6 ºC temperatūroje.
12. Tolimesnis brandinimas 2-3 mėn pagerins skonines savybes. Laikyti nerekomenduojama ilgiau, nei 24 mėn nuo išpilstymo datos.
13. Jūsų alus paruoštas. Dabar metas mėgautis Jūsų paruoštu gėrimu! Skanaus!
Saugojimas
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atidaryta pakuotė turėtų būti sunaudojama iš karto.
Kilmės šalis. Italija.
Pasirinkite pagal tipą
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas