Alaus gamybos rinkinys Brewferm Belgian Wit 1,7 kg 15 ltr.
1

Alaus gamybos rinkinys Brewferm Belgian Wit 1,5 kg 15 ltr.

19,97 €
Su PVM 2
3.209-1222.01

Rinkinys iš salyklo ir mielių. Fermentacijos tarą galite įsigyti čia : kibiras

Troškulį malšinantis, labai lengvas ir šviesus. Šiek tiek drumstas alus su gaiviu skoniu ir nuostabiu aromatu. 

Turime sandėlyje

Sandėlyje: 5 vnt.
Pateikite užsakymą per 20h 46m 45s ir užsakymą pristatysime rytoj!
Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

 

Parsisiųsti PDF

Greičiausias ir paprasčiausias būdas pagaminti savo alaus. Iš mišinio išeina 12 l 6,5% alaus. Paruoškite kokybišką alų Sudėtyje yra visi ingredientai Optimalus šviežumas Su išsamiomis instrukcijomis

Instrukcija

1. Nuimkite dangtelį ir nuimkite mieles.

2. Atidarykite skardinę ir įdėkite į virdulį, pripildytą šilto vandens (+/- 40°C), kad salyklo ekstraktas įgauna skystesnę konsistenciją.

3. Supilkite skardinės turinį į švarų fermentacijos kibirą.

4. Skardinę gerai išskalaukite 1 l šilto vandens ir įpilkite.

5. CUKRAUS kiekį (750g) ištirpinkite 2 l šilto vandens ir pridėkite

6. Viską gerai išmaišykite švaria mentele ar šaukštu.

7. Įpilkite šalto VANDENS ir vėl viską išmaišykite.

8. Leiskite mišiniui atvėsti iki maždaug. 20-25°C.

9. Jei norite, galite išmatuoti savitąjį svorį naudodami hidrometrą.

10. Atidarykite mieles ir pakelio turinį išpilkite ant skysčio.

Fermentacija:

11. Uždarykite fermentacijos kibirą ir ant jo uždėkite oro vožtuvą, kurį turite pripildytą vandens maždaug iki pusės.

12. Pastatykite kibirą šiltoje vietoje, kurios temperatūra tokia pat stabili kaip galima (18–23°C) ir palikti fermentuotis 7–10 dienų. Išpilstymas

13. Hidrometru nustatykite savitąjį svorį. Jūsų alus paruoštas išpilstymas, jei:

14. Supilkite alų į švarų fermentacijos kibirą, nemaišydami nuosėdos.

15. Į alų buteliuose kondicionuojamam alui įpilkite 7 gramus cukraus litre (jei pripildydami statines, naudokite 2,5 g cukraus litre).

16. Gerai išmaišykite.

PATARIMAS: Ištirpinkite cukrų šiek tiek šilto vandens ir palikite atvėsti iki kambario temperatūros.

17. Užpildę butelius užsandarinkite vainikiniu dangteliu arba atverčiamuoju dangteliu ir laikykite kambaryje temperatūra (18-23°C), kad prasidėtų antra fermentacija.

18. Po dešimties dienų perkelkite alų į vėsesnę vietą brandinti (6–8 savaites). 19. Atidarykite savo alų, supilkite jį ir mėgaukitės! Sveikinu!

3.209-1222.01
5 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5420069826994

Pasirinkite pagal tipą

Alaus gamybos rinkinys...

19,97 €
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.