VinProtect Erbslöh visapusiška vynuogių ar misos apsauga|Stabilizatorius
    VinProtect Erbslöh visapusiška vynuogių ar misos apsauga|Stabilizatorius
    VinProtect Erbslöh visapusiška vynuogių ar misos apsauga|Stabilizatorius
    0

    VinProtect Erbslöh visapusiška vynuogių ar misos apsauga

    3,69 €
    Su PVM 2
    3.202-639.01

    Specialus produktas skirtas vynui apsaugoti nuo oksidacijos, nepageidaujamų mikroorganizmų ir palaikantis aromato stabilumą

    Pakuotė: 100 g
    • 100 g
    • 1 kg
    Turime sandėlyje

    Sandėlyje: 33 vnt.
    Užsakykite per 02h 40m 59s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      VinProtect yra specialus produktas, kurį sudaro kalio disulfitas (50%), vitaminas C (L (+) - askorbo rūgštis) ir taninas. Šis produktas suteikia vynui visapusišką apsaugą nuo oksidacijos ir nepageidaujamų mikroorganizmų.

      VinProtect padeda apsaugoti aromatą vynuogių perdirbimo metu bei vynuogių misoje, sumažina SO2 skilimą vyno fermentacijos metu. Kalio disulfitas ir vitaminas C užtikrina apsaugą nuo oksidacijos ir nepageidaujamų mikroorganizmų. VinProtec antioksidacinį poveikį užtikrina ypač švarus biologinės kilmės taninas.

      Dėl didelio tanino tirpumo, VinProtect puikiai tinka traiškytos uogų masės ir šviežios misos apsaugai. Didelis tanino kiekis ir aukštas grynumo laipsnis yra pasiektas taikant specialius gavybos metodus.

      Leistinas pagal šiuo metu ES galiojančius įstatymus ir teisės aktus. Grynumas ir kokybė yra įrodyta specializuotose laboratorijose.

      Paskirtis

      Traiškytoje uogų masėjė, misoje ir vėliau vyne, VinProtect efektyviai apsaugo nuo oksidacijos ir stabilizuoja aromato ir skonio komponentus. Aukštas antioksidacinis poveikis pasiekiamas dėl kruopščiai atrinktų komponentų.

      Slopinant pašalinius mikroorganizmus, nepageidaujami aromatai (oksidacija ir t.t.) sumažinami iki minimumo. Taikant VinProtect misai suteikiama maksimali apsauga ir tuo pačiu sumažinama SO2 redukcija.

      Dozavimas

      Traiškytos uogos/misa, iš sveikų vynuogių: 10 g/100 l (kg) atitinka SO2 įsisavinimą apytiksl. 25 mg/l;

      Traiškytos uogos/misa, iš pažeistų vynuogių: 20 g/100 l (kg) atitinka SO2 įsisavinimą apytiksl. 50 mg/l;

      Vynas: 20 g / 100 l (kg), atitinka SO2 įsisavinimą apytiksl. 50 mg/l.

      Sieros dioksido vyne gali būti ne daugiau kaip 200 mg/dm3, iš to kiekio laisvojo – ne daugiau kaip 40 mg/dm3.

      Panaudojimas

      1. Traiškyta uogų masė: pilti VinProtect ant traiškomų uogų arba palaipsniui supiti VinProtect ant smulkinamų uogų. Priklausomai nuouogų kokybės,rekomenduojama 10- 20g/100kg.
      2. Misa: jei VinProtect nebuvo naudotas traiškant uogas, dozuojama tiesiogiai į misą. Siekiant maksimalaus efekto VinProtect ištirpinamas nedideliame kiekyje misos ir sumaišomas su visa misa. Gerai išmaišyti, kad viskas tolygiai pasiskirstytų.
      3. Vynas: milteliai pirmiausiai ištirpinami nedideliame kiekyje vyno, po to viskas tolygiai išmaišoma visame vyno kiekyje. Nepamirškite teisinio bendro SO2 kiekio ribojimo vyne.

      Teisiškai leidžiamas maksimalus askorbo rūgšties vyne (ES) kiekis yra 250 mg/l (=25 g / 100 l).

      3.202-639.01
      33 Prekės

      Charakteristikos

      Sudėtyje:
      kalio disulfitas (50%), vitaminas C (L (+) - askorbo rūgštis) ir taninas
      Pritaikymas:
      apsaugoti nuo oksidacijos
      Įpakavimas:
      1 kg

      Specifinė nuoroda

      ean13
      320263901

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-639.02
      Pakuotė: 1 kg;
      21,96 €
      Kodas:
      3.202-639.01
      Pakuotė: 100 g;
      3,69 €

      VinProtect Erbslöh...

      3,69 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.