BRIE sūrio gamybos rinkinys 6 ir raugas 10l
BRIE sūrio gamybos rinkinys 6 ir raugas 10l
BRIE sūrio gamybos rinkinys 6 ir raugas 10l
0

BRIE sūrio gamybos rinkinys 6 ir raugas 10l

34,03 €
Su PVM 2
3.210-870.01

Sūrio gamyba pasiekiama kiekvienam. Su Vitis.lt knygute - "Naminio sūrio gamyba" - sūrio receptai lietuviškai!

Turime sandėlyje

Sandėlyje: 2 vnt.
Pateikite užsakymą per 09h 03m 02s ir užsakymą pristatysime rytoj!
Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

 

Parsisiųsti PDF

Komplektą sudaro:

2 plastikinės formos sūriui CM.15X15,2

1 plastikinė masės mentelė atskytimui

1 termometras iš nerūdijančio plieno

1 koaguliantas (šliužo fermentas)

1 Kalio chloridas

1 Druska 200 g.

1 Raugas BRIE sūriui 10 ltr.

Receptų knyga

Brie sūris Pieną pasterizuokite 30 minučių 65 ° C temperatūroje ir palikite atvėsti iki 38 ° C. Sudėkite ant pakuotės nurodytą fermento kiekį ir atsargiai maišykite apie 5 minutes;

Į fermento dozę rekomenduojama įdėti šliužo fermento. Kai pH vertė pasiekia 5.40, įdedama į 8/10 ° C temperatūros kamerą; drėgmė 80 %.

Kitą dieną sūriai sūdomi sūrymu su 20% druskos (Trukmė: 2 valandos kiekvienam sūrio kg) ir nusausinami.

Po trijų dienų sūris įvyniojamas, kad būtų akcentuojamas baltojo pelėsio susidarymas.

Brandinimas ·vyksta 15 parų.

http://suriogamyba.lt/

3.210-870.01
2 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
8006819138301

Pasirinkite pagal tipą

BRIE sūrio gamybos rinkinys...

34,03 €
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Naujienos

Termometras skaitmeninis...

Kaina 19,70 €
Select variant
  • Spalva: raudona 19,70 € Sold out
  • Spalva: Juoda 19,70 €

Matavimo indas su skale

Kaina 5,75 €
Select variant
  • Kitas tūris: 50 ml 4,60 € Sold out
  • Kitas tūris: 100 ml 5,37 € Sold out
  • Kitas tūris: 250 ml 5,75 €
  • Kitas tūris: 500 ml 5,99 € Sold out
  • Kitas tūris: 1000 ml 8,99 € Sold out

Plastikinis piltuvėlis su...

Kaina 2,72 €
Select variant
  • Diametras: 15 cm 2,72 € Sold out
  • Diametras: 21 cm 4,33 €
  • Diametras: 25 cm 5,61 € Sold out
  • Diametras: 30 cm 7,74 €