Obuolių rūgštis VINOFERM malox
Obuolių rūgštis VINOFERM malox
Obuolių rūgštis VINOFERM malox
Obuolių rūgštis VINOFERM malox
Obuolių rūgštis VINOFERM malox
Obuolių rūgštis VINOFERM malox
Obuolių rūgštis VINOFERM malox
Obuolių rūgštis VINOFERM malox
Obuolių rūgštis VINOFERM malox
Obuolių rūgštis VINOFERM malox
Obuolių rūgštis VINOFERM malox
0

Obuolių rūgštis VINOFERM malox

3,75 €
Su PVM 2
3.202-041.01

Skirta vyno gamyboje antros fermentacijos metu, daugiau raudono vyno gamyboje.

Pakuotė: 100 g
  • 100 g
  • 1 kg
Turime sandėlyje

Sandėlyje: 7 vnt.
Pateikite užsakymą per 21h 41m 11s ir užsakymą pristatysime rytoj!
Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

 

Parsisiųsti PDF

 

Tai yra obuolių rūgštis, skirta vyno gamyboje antros fermentacijos metu, daugiau raudono vyno gamyboje. Ji stiprina vyno ar vynuogių sulčių aromatą.

Obuolių rūgšties yra pakankamai pačiose vynuogėse, bet joms nokstant ji virsta gliukoze. Ypač esant karštam orui šis procesas vynuogėse suaktyvėja.

Po pirmos fermentacijos kai visa gliukozė virsta alkoholiu, galima ir antroji fermentacija, kurios metu atskleidžiami vyno aromatai. Tada galima pasitelkti šia VINOFERM obuolių rūgštimi, kuri fermentacijos metu, padedama bakterijoms virsta į pieno rūgštį. Pieno rūgštyje yra per pus mažiau Anglies dioksido, todėl jos yra švelnesnės ir ne tokios aitrios kaip obuolių sultys. Taip raudonas vynas įgauna sodrų aromatą, skonis tampa subtilesnis.

Didina rūgščių kiekį su 1 g /litrui.

Dozavimas: 9 g / 10 l, Šio vieno pakelio užtektų 100 litrų raudonojo vyno.

Rūgštingumas yra visada išreikštas vyno rūgšties gramais litre. Prancūzai kartais rūgštingumą išreiškia sieros rūgštimi. Tokiu atveju vyno rūgštingumas prilyginamas: vyno rūgštis = sieros rūgštis x 1,53.

 

3.202-041.01
7 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
320204101

Pasirinkite pagal tipą

Kodas:
3.202-041.01
Pakuotė: 100 g;
3,75 €
Kodas:
3.202-041.02
Pakuotė: 1 kg;
25,41 €

Obuolių rūgštis VINOFERM malox

3,75 €
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.