Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Obuolių rūgštis VINOFERM malox
Parsisiųsti PDF
Tai yra obuolių rūgštis, skirta vyno gamyboje antros fermentacijos metu, daugiau raudono vyno gamyboje. Ji stiprina vyno ar vynuogių sulčių aromatą.
Obuolių rūgšties yra pakankamai pačiose vynuogėse, bet joms nokstant ji virsta gliukoze. Ypač esant karštam orui šis procesas vynuogėse suaktyvėja.
Po pirmos fermentacijos kai visa gliukozė virsta alkoholiu, galima ir antroji fermentacija, kurios metu atskleidžiami vyno aromatai. Tada galima pasitelkti šia VINOFERM obuolių rūgštimi, kuri fermentacijos metu, padedama bakterijoms virsta į pieno rūgštį. Pieno rūgštyje yra per pus mažiau Anglies dioksido, todėl jos yra švelnesnės ir ne tokios aitrios kaip obuolių sultys. Taip raudonas vynas įgauna sodrų aromatą, skonis tampa subtilesnis.
Didina rūgščių kiekį su 1 g /litrui.
Dozavimas: 9 g / 10 l, Šio vieno pakelio užtektų 100 litrų raudonojo vyno.
Rūgštingumas yra visada išreikštas vyno rūgšties gramais litre. Prancūzai kartais rūgštingumą išreiškia sieros rūgštimi. Tokiu atveju vyno rūgštingumas prilyginamas: vyno rūgštis = sieros rūgštis x 1,53.
Pasirinkite pagal tipą
3.202-041.01
3.202-041.02
3 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas