Vegetarinis koaguliantas (šliuzo-fermentas) skystas|Gamybos medžiagos
    0

    Vegetarinis koaguliantas (šliuzo-fermentas) skystas

    6,30 €
    Su PVM 2
    3.210-1181.01

    koaguliantas, pieną traukiantis fermentas, dar kitaip vadinamas šliužo fermentu.

    Pakuotė: 100 g
    • 100 g
    Turime sandėlyje

    Užsakykite per 14h 40m 41s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      AUGALINIS KOAGULANTAS FERMENTAS

      Išvaizda: skaidrus šiaudų geltonumo skystis Išgaunamos Cynara Cardunculus (laukinio erškėčio, dygusis artišokas) piestelės.

      KONSERVANTAS: valgomoji druska (NaCl)

      Skystas šliužo fermentas pagamintas Italijoje.

      Skystą šliužo fermentą rekomenduojame laikyti sandariai uždarytą + 4°C temperatūroje. Tai leidžia išvengti taršos ir krešėjimo stiprumo praradimo.

      PAKUOTĖ: maistinis plastikinis buteliukas 100 g

      NAUDOJIMAS: 10 gramų 10 litrų pieno.

      INFORMACIJA: Gaminio naudojimas nekelia pavojaus vartotojui. Jame nėra ir nėra išgautas iš genetiškai modifikuotų organizmų reglamentą Reg. CE1829/2003 ir RegCE1830/2003.

      3.210-1181.01
      24 Prekės

      Charakteristikos

      Kita info
      fermento kiekis krešėjimui priklauso ne tik nuo produkto temperatūros, bet ir nuo pieno savybių bei pieno gamybos technologijos
      Sudėtyje:
      Vegetarinės kilmės pieną sutraukiantis fermentas
      Dozavimas:
      vidutiniškai 8g./10ltr. pieno, 36C temperatūroje

      Specifinė nuoroda

      ean13
      3210118101

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.210-1181.01
      Pakuotė: 100 g;
      6,30 €

      Vegetarinis koaguliantas...

      6,30 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

      Naujienos

      Prekių krepšelis

      Jūsų krepšelyje nėra prekių
      clear