• New
arrow
Koaguliantas - renetas (šliuzo-fermentas), milteliai, 25g|Gamybos medžiagos
arrow
Koaguliantas - renetas (šliuzo-fermentas), milteliai, 25g|Gamybos medžiagos
0

Koaguliantas - renetas (šliuzo-fermentas), milteliai, 25g

9,06 €
Su PVM 2
3.210-1819.00

Koaguliantas, pieną traukiantis fermentas, dar kitaip vadinamas šliužo fermentu. MILTELIAI

Turime sandėlyje

Sandėlyje: 20 vnt.
Užsakykite per 12h 26m 58s kad išsiųstume prekes šiandien!
Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

     

    Parsisiųsti PDF

    Šliužo fermento milteliai 

    Dėl specialaus apdorojimo produktas skiriasi nuo tradicinės varškės fermentų kiekiu.

    TITULAS: 1/30 000 | Chemosin 98 %

    Ištirpinkite 4 g (1 šaukštelį) šliužo miltelių 30 cm3 šalto vandens ir gautą skystį supilkite į temperatūros (36 °C) pieną.

    Šio šliužo kiekio pakanka 30 litrų pieno perdirbti.

    Dozę galima keisti atsižvelgiant į pieno technologiją, temperatūrą ir rūgštingumą.

    Svarbiausia šio šliužo savybė yra ta, kad jame nėra cheminių priedų ar konservantų, nes nuo pat perdirbimo pradžios naudojama tik maistinė druska.

    Šliužo miltelius rekomenduojama naudoti sūriams, kuriems reikalingas ilgas brandinimo laikotarpis, taip pat tradiciniams procesams, kai reikia gauti didelį koaguliacijos kiekį ir saldžiai natūralų galutinio produkto skonį.

    Laikomas + 4 °C temperatūroje vėsioje, sausoje ir tamsioje patalpoje, jis nepraranda koaguliacinio aktyvumo.

    PAKUOTĖ: 25 g

    NAUDOJIMAS: 4 gramai 30 litrų pieno.

    3.210-1819.00
    20 Prekės

    Specifinė nuoroda

    ean13
    3210181900

    Pasirinkite pagal tipą

    Koaguliantas - renetas...

    9,06 €
    Komentarai (0)

    Naujienos

    Prekių krepšelis

    Jūsų krepšelyje nėra prekių
    clear