Sūrio raugas CACIOTTA 10 ltr.|Gamybos medžiagos
    0

    Sūrio raugas CACIOTTA 10 ltr.

    3,96 €
    Su PVM 2
    3.210-466.01

    Caciotta sūrio gamybos raugas, skirtas 10 litrų pieno.

    Turime sandėlyje

    Sandėlyje: 30 vnt.
    Užsakykite per 08h 57m 17s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      15 sekundžių pasterizuokite nenugriebtą pieną 72° C temperatūroje.

      Kai pienas pasiekia 40 laipsnių temperatūrą supilamas raugas, o 36 laipsnių temperatūroje - skystojo šliužo fermento.

      Varškė turėtų būti paruošta po 18-20 minučių.

      Kai tik pienas pradeda tirštėti, varškė padalinama griežinėliais, tada - abrikoso storio kubeliais, labai atsargiai ir paliekama pailsėti.

      Vėl maišykite varškę, jos nelaužydami, apie 5 minutes ir atsargiai sudėkite į formeles. Pirmą kartą apverčiama po 20 minučių, antrą kartą - po 50 minučių. P

      o poros valandų sūris dar kartą apverčiamas, paviršius pasūdomas smulkia druska ir dedamas į rūsį arba į 10/12 laipsnių temperatūrą.

      Sūris yra paruoštas po 36 valandų.

      3.210-466.01
      30 Prekės

      Specifinė nuoroda

      ean13
      321046601

      Pasirinkite pagal tipą

      Sūrio raugas CACIOTTA 10 ltr.

      3,96 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

      Prekių krepšelis

      Jūsų krepšelyje nėra prekių
      clear