Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Sūrio raugas CACIOTTA 10 ltr.
Caciotta sūrio gamybos raugas, skirtas 10 litrų pieno.
Parsisiųsti PDF
15 sekundžių pasterizuokite nenugriebtą pieną 72° C temperatūroje.
Kai pienas pasiekia 40 laipsnių temperatūrą supilamas raugas, o 36 laipsnių temperatūroje - skystojo šliužo fermento.
Varškė turėtų būti paruošta po 18-20 minučių.
Kai tik pienas pradeda tirštėti, varškė padalinama griežinėliais, tada - abrikoso storio kubeliais, labai atsargiai ir paliekama pailsėti.
Vėl maišykite varškę, jos nelaužydami, apie 5 minutes ir atsargiai sudėkite į formeles. Pirmą kartą apverčiama po 20 minučių, antrą kartą - po 50 minučių. P
o poros valandų sūris dar kartą apverčiamas, paviršius pasūdomas smulkia druska ir dedamas į rūsį arba į 10/12 laipsnių temperatūrą.
Sūris yra paruoštas po 36 valandų.
Specifinė nuoroda
- ean13
- 321046601
Pasirinkite pagal tipą