Sūrio raugas Camembert 10 ltr.|Gamybos medžiagos
    0

    Sūrio raugas Camembert 10 ltr.

    3,87 €
    Su PVM 2
    3.210-468.01

    Camembert sūrio raugas, skirtas 10 litrų pieno.

    Turime sandėlyje

    Sandėlyje: 51 vnt.
    Užsakykite per 09h 51m 23s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      15 sekundžių pasterizuokite nenugriebtą pieną 72° C temperatūroje.

      Kai pienas pasiekia 42° C temperatūrą, įdėkite raugą.

      Leiskite 10 minučių inkubuotis; kelias minutes pamaišykite ir, kai koaguliacijos temperatūra pasiekia 37/38° C, įdėkite šliužo fermento skysto arba biraus.

      Varškė turėtų būti paruošta po 18/20 minučių. Varškę supjaustykite peiliu taip, kad ji suskirstytų į graikinio riešuto storio gabalėlius, elgdamiesi labai švelniai, ir palikite ją 20 minučių, kelis kartus pakratykite, daugiau nepjaustydami.

      Atsargiai sudėkite masę į formas, laikydami jas 35 °C temperatūroje.

      Pirmasis apvertimas atliekamas po 20 minučių, išlaikant varškę šiltą.

      Antrasis apvertimas atliekamas po 40 minučių.

      Po poros valandų atliekamas dar vienas apvertimas. Sūris dedamas į kamerą, kurioje temperatūra 10/12 °C, o kameros drėgmė - 90 %.

      Siekiant išvengti užteršimo tamsiuoju pelėsiu, dėžes su šiuo produktu geriau apvynioti plėvele.

      Sausas sūdymas. Sūris brandinamas apie 20 dienų.

      3.210-468.01
      51 Prekės

      Specifinė nuoroda

      ean13
      321046801

      Pasirinkite pagal tipą

      Sūrio raugas Camembert 10 ltr.

      3,87 €
      Komentarai (0)

      Prekių krepšelis

      Jūsų krepšelyje nėra prekių
      clear