Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Sūrio raugas Camembert 10 ltr.
Camembert sūrio raugas, skirtas 10 litrų pieno.
Parsisiųsti PDF
15 sekundžių pasterizuokite nenugriebtą pieną 72° C temperatūroje.
Kai pienas pasiekia 42° C temperatūrą, įdėkite raugą.
Leiskite 10 minučių inkubuotis; kelias minutes pamaišykite ir, kai koaguliacijos temperatūra pasiekia 37/38° C, įdėkite šliužo fermento skysto arba biraus.
Varškė turėtų būti paruošta po 18/20 minučių. Varškę supjaustykite peiliu taip, kad ji suskirstytų į graikinio riešuto storio gabalėlius, elgdamiesi labai švelniai, ir palikite ją 20 minučių, kelis kartus pakratykite, daugiau nepjaustydami.
Atsargiai sudėkite masę į formas, laikydami jas 35 °C temperatūroje.
Pirmasis apvertimas atliekamas po 20 minučių, išlaikant varškę šiltą.
Antrasis apvertimas atliekamas po 40 minučių.
Po poros valandų atliekamas dar vienas apvertimas. Sūris dedamas į kamerą, kurioje temperatūra 10/12 °C, o kameros drėgmė - 90 %.
Siekiant išvengti užteršimo tamsiuoju pelėsiu, dėžes su šiuo produktu geriau apvynioti plėvele.
Sausas sūdymas. Sūris brandinamas apie 20 dienų.
Specifinė nuoroda
- ean13
- 321046801
Pasirinkite pagal tipą