Sūrio raugas Robiola 10 ltr.|Gamybos medžiagos
    0

    Sūrio raugas Robiola 10 ltr.

    3,87 €
    Su PVM 2
    3.210-467.01

    Robiola sūrio raugas, skirtas 10 litrų pieno

    Turime sandėlyje

    Sandėlyje: 46 vnt.
    Užsakykite per 19h 02m 12s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Pasterizuoti (neprivaloma) nenugriebtą pieną 72° C temperatūroje 15 sekundžių .

      Kai pienas pasiekia 38 °C temperatūrą, įpilkite robiola fermentą ir palikite 5 min. inkubuoti; išmaišykite ir, kai pasiekiama 34 °C koaguliacijos temperatūra, įpilkite šliužo fermentą.

      Varškė turėtų būti paruošta po 18/20 minučių. Varškę supjaustykite peiliu taip, kad ji suskirstytų į skilteles, o paskui į 10 cm storio kubelius, veikdami labai švelniai, ir palikite 10 minučių pastovėti.

      Išsisunkiama šiek tiek išrūgų ir varškė apdorojama mentele, kol gabaliukai tampa graikinio riešuto dydžio. Ši varškė maišoma jos nelaužant apie 5 min. ir atsargiai supilama į formas, laikant jas 35 °C temperatūroje.

      Pirmą kartą varškė maišoma po 20 minučių, išlaikant ją šiltą.

      Antrasis sukimas atliekamas po 50 minučių.

      Po poros valandų sūris dar kartą apverčiamas ir dedamas į kamerą, kurioje temperatūra yra 8 °C. o kameros drėgnumas - 80 %.

      Sūdymas 20 % NaCl sūryme apie 1 valandą vienam kilogramui sūrio.

      3.210-467.01
      46 Prekės

      Specifinė nuoroda

      ean13
      321046701

      Pasirinkite pagal tipą

      Sūrio raugas Robiola 10 ltr.

      3,87 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

      Prekių krepšelis

      Jūsų krepšelyje nėra prekių
      clear