Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Sūrio raugas Robiola 10 ltr.
Robiola sūrio raugas, skirtas 10 litrų pieno
Parsisiųsti PDF
Pasterizuoti (neprivaloma) nenugriebtą pieną 72° C temperatūroje 15 sekundžių .
Kai pienas pasiekia 38 °C temperatūrą, įpilkite robiola fermentą ir palikite 5 min. inkubuoti; išmaišykite ir, kai pasiekiama 34 °C koaguliacijos temperatūra, įpilkite šliužo fermentą.
Varškė turėtų būti paruošta po 18/20 minučių. Varškę supjaustykite peiliu taip, kad ji suskirstytų į skilteles, o paskui į 10 cm storio kubelius, veikdami labai švelniai, ir palikite 10 minučių pastovėti.
Išsisunkiama šiek tiek išrūgų ir varškė apdorojama mentele, kol gabaliukai tampa graikinio riešuto dydžio. Ši varškė maišoma jos nelaužant apie 5 min. ir atsargiai supilama į formas, laikant jas 35 °C temperatūroje.
Pirmą kartą varškė maišoma po 20 minučių, išlaikant ją šiltą.
Antrasis sukimas atliekamas po 50 minučių.
Po poros valandų sūris dar kartą apverčiamas ir dedamas į kamerą, kurioje temperatūra yra 8 °C. o kameros drėgnumas - 80 %.
Sūdymas 20 % NaCl sūryme apie 1 valandą vienam kilogramui sūrio.
Specifinė nuoroda
- ean13
- 321046701
Pasirinkite pagal tipą