Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Putojančio vyno butelio kamštis Spark Top one 48x30mm
Parsisiųsti PDF
Presuotų drožlių kamštis su natūralaus kamštinio medžio žiedu.
Diametras - 30 mm, ilgis 48 mm.
Visi kamšteliai pagaminti Portugalijos kompanijos AMORIM, turitys savo sertifikatus.
Patarimai:
- -Prieš naudojimą, įsitikinkite, kad dulkės nuo kamščio pašalintos.
- -Užtikrinkite, kad uždarymo metu, vyno kamštis nebūtų suspaustas daugiau nei 15,5 mm skersmens.
- -Užtikrinkite, kad uždarytmo metu, kamštis į butelį būtų įstumptas kuo greičiau.
- -Standartiniiuose vyno butelių kakliukuose, kamštis turi būti įkištas 1mm žemiau kakliuko viršaus.
- -Naudokite uždarytuvą, kurių paviršius yra pritaikytas sąlyčiui su maistu ir išpilstymo proceso pasirinktam buteliui.
Naudojimo instrukcijos
- -Naudokite vyno kamščių uždarytuvą, kurio uždarymo galvutė neturi įbrėžimų ar kitų pažeidimų.
- -Įsitikinkite, kad užradytuvo stūmimo anga išlygiuota su kamščio vietos žiedu.
- -Užtikinkite, kad uždarytuvas veikia sklandžiai, ypač uždarymo metu.
- -Reguliariai nuvalykite kamščių uždarytuvo paviršius su produktais neturinčiai chloro.
- -Užtikrinkite, kad kamščių uždarymo įranga būtų tinkama pasirinktam kamčšiui ir buteliui. Saugojimas ir transportavimas
- -Po išpilstymo, vyno butelius reikia laikyti vertikalioje pozicijoje mažiausiai 10 minučių.
- -Ideali vyno butelių saugojimo temperatūra 12-18 ° C esant 50-70% drėgnumui.
- -Laikyti vyno rūsyje, kuriame nėra vabzdžių.
- -Buteliai turi būti transportuojami vertikalioje pozicijoje.
- -Apsaugoti vyno butelius nuo saulės spidulių, laikyti toliau nuo šildymo įrenginių be tiesioginio kontakto su žeme ar grindiniu.
Saugojimas ir transportavimas
- -Po išpilstymo, vyno butelius reikia laikyti vertikalioje pozicijoje mažiausiai 10 minučių.
- -Ideali vyno butelių saugojimo temperatūra 12-18 ° C esant 50-70% drėgnumui.
- -Laikyti vyno rūsyje, kuriame nėra vabzdžių.
- -Buteliai turi būti transportuojami vertikalioje pozicijoje.
- -Apsaugoti vyno butelius nuo saulės spidulių, laikyti toliau nuo šildymo įrenginių be tiesioginio kontakto su žeme ar grindiniu.
Pasirinkite pagal tipą
1.201-803.12
1.201-803.52
1.201-803.20
1.201-803.80
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas