arrow
    Alaus gamybos rinkinys Brewferm Premium Pilsner 1,5 kg 12 ltr.|Startinis paketas
    arrow
    Alaus gamybos rinkinys Brewferm Premium Pilsner 1,5 kg 12 ltr.|Startinis paketas
    Alaus gamybos rinkinys Brewferm Premium Pilsner 1,5 kg 12 ltr.|Startinis paketas
    0

    Alaus gamybos rinkinys Brewferm Premium Pilsner 1,5 kg 12 ltr.

    19,97 €
    Su PVM 2
    3.209-1223.01

    Rinkinys iš salyklo ir mielių. Fermentacijos tarą galite įsigyti čia : kibiras

    Tikras prabangus pilsneris. Numalšina troškulį, pilnas skonio ir malonaus kartumo.

    Turime sandėlyje

    Sandėlyje: 4 vnt.
    Užsakykite per 10h 06m 47s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Greičiausias ir paprasčiausias būdas pagaminti savo alaus. Iš mišinio išeina 12 l 6,5% alaus. Paruoškite kokybišką šviesų alų Sudėtyje yra visi ingredientai. Sudėtis: apynių salyklo ekstraktas (miežių salyklo ekstraktas, apynių ekstraktas), mielės (pakete). Optimalus šviežumas Su išsamiomis instrukcijomis

      Instrukcija 1. Nuimkite dangtelį ir nuimkite mieles.

      2. Atidarykite skardinę ir įdėkite į virdulį, pripildytą šilto vandens (+/- 40°C), kad salyklo ekstraktas įgauna skystesnę konsistenciją.

      3. Supilkite skardinės turinį į švarų fermentacijos kibirą.

      4. Skardinę gerai išskalaukite 1 l šilto vandens ir įpilkite. 5. CUKRAUS (500g)  kiekį ištirpinkite 2 l šilto vandens ir pridėkite

      6. Viską gerai išmaišykite švaria mentele ar šaukštu.

      7. Įpilkite šalto VANDENS ir vėl viską išmaišykite. 8. Leiskite mišiniui atvėsti iki maždaug. 20-25°C.

      9. Jei norite, galite išmatuoti savitąjį svorį naudodami hidrometrą.

      10. Atidarykite mieles ir pakelio turinį išpilkite ant skysčio.

      Fermentacija:

      11. Uždarykite fermentacijos kibirą ir ant jo uždėkite oro vožtuvą, kurį turite pripildytą vandens maždaug iki pusės.

      12. Pastatykite kibirą šiltoje vietoje, kurios temperatūra tokia pat stabili kaip galima (18–23°C) ir palikti fermentuotis 7–10 dienų. Išpilstymas

      13. Hidrometru nustatykite savitąjį svorį. Jūsų alus paruoštas išpilstymas, jei:

      14. Supilkite alų į švarų fermentacijos kibirą, nemaišydami nuosėdos.

      15. Į alų buteliuose kondicionuojamam alui įpilkite 7 gramus cukraus litre (jei pripildydami statines, naudokite 2,5 g cukraus litre).

      16. Gerai išmaišykite. PATARIMAS: Ištirpinkite cukrų šiek tiek šilto vandens ir palikite atvėsti iki kambario temperatūros.

      17. Užpildę butelius užsandarinkite vainikiniu dangteliu arba atverčiamuoju dangteliu ir laikykite kambaryje temperatūra (18-23°C), kad prasidėtų antra fermentacija.

      18. Po dešimties dienų perkelkite alų į vėsesnę vietą brandinti (6–8 savaites).

      19. Atidarykite savo alų, supilkite jį ir mėgaukitės! Sveikinu!

      3.209-1223.01
      4 Prekės

      Specifinė nuoroda

      ean13
      5420069826987

      Pasirinkite pagal tipą

      Alaus gamybos rinkinys...

      19,97 €
      Komentarai (0)

      Prekių krepšelis

      Jūsų krepšelyje nėra prekių
      clear