arrow
    Alaus gamybos rinkinys Brewferm Belgian Wit 1,5 kg 15 ltr.|Startinis paketas
    arrow
    Alaus gamybos rinkinys Brewferm Belgian Wit 1,5 kg 15 ltr.|Startinis paketas
    Alaus gamybos rinkinys Brewferm Belgian Wit 1,5 kg 15 ltr.|Startinis paketas
    1

    Alaus gamybos rinkinys Brewferm Belgian Wit 1,5 kg 15 ltr.

    19,97 €
    Su PVM 15
    3.209-1222.01

    Rinkinys iš salyklo ir mielių. Fermentacijos tarą galite įsigyti čia : kibiras

    Troškulį malšinantis, labai lengvas ir šviesus. Šiek tiek drumstas alus su gaiviu skoniu ir nuostabiu aromatu. 

    2-3 savaitės

    Sadėlyje neturime
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Greičiausias ir paprasčiausias būdas pagaminti savo alaus. Iš mišinio išeina 12 l 6,5% alaus. Paruoškite kokybišką alų Sudėtyje yra visi ingredientai Optimalus šviežumas Su išsamiomis instrukcijomis

      Instrukcija

      1. Nuimkite dangtelį ir nuimkite mieles.

      2. Atidarykite skardinę ir įdėkite į virdulį, pripildytą šilto vandens (+/- 40°C), kad salyklo ekstraktas įgauna skystesnę konsistenciją.

      3. Supilkite skardinės turinį į švarų fermentacijos kibirą.

      4. Skardinę gerai išskalaukite 1 l šilto vandens ir įpilkite.

      5. CUKRAUS kiekį (750g) ištirpinkite 2 l šilto vandens ir pridėkite

      6. Viską gerai išmaišykite švaria mentele ar šaukštu.

      7. Įpilkite šalto VANDENS ir vėl viską išmaišykite.

      8. Leiskite mišiniui atvėsti iki maždaug. 20-25°C.

      9. Jei norite, galite išmatuoti savitąjį svorį naudodami hidrometrą.

      10. Atidarykite mieles ir pakelio turinį išpilkite ant skysčio.

      Fermentacija:

      11. Uždarykite fermentacijos kibirą ir ant jo uždėkite oro vožtuvą, kurį turite pripildytą vandens maždaug iki pusės.

      12. Pastatykite kibirą šiltoje vietoje, kurios temperatūra tokia pat stabili kaip galima (18–23°C) ir palikti fermentuotis 7–10 dienų. Išpilstymas

      13. Hidrometru nustatykite savitąjį svorį. Jūsų alus paruoštas išpilstymas, jei:

      14. Supilkite alų į švarų fermentacijos kibirą, nemaišydami nuosėdos.

      15. Į alų buteliuose kondicionuojamam alui įpilkite 7 gramus cukraus litre (jei pripildydami statines, naudokite 2,5 g cukraus litre).

      16. Gerai išmaišykite.

      PATARIMAS: Ištirpinkite cukrų šiek tiek šilto vandens ir palikite atvėsti iki kambario temperatūros.

      17. Užpildę butelius užsandarinkite vainikiniu dangteliu arba atverčiamuoju dangteliu ir laikykite kambaryje temperatūra (18-23°C), kad prasidėtų antra fermentacija.

      18. Po dešimties dienų perkelkite alų į vėsesnę vietą brandinti (6–8 savaites). 19. Atidarykite savo alų, supilkite jį ir mėgaukitės! Sveikinu!

      3.209-1222.01

      Specifinė nuoroda

      ean13
      5420069826994

      Pasirinkite pagal tipą

      Alaus gamybos rinkinys...

      19,97 €
      Komentarai (0)

      Prekių krepšelis

      Jūsų krepšelyje nėra prekių
      clear