• −30%
  • −30%
Alaus gamybos rinkinys Coopers Real Ale 1,7 kg 23 ltr.|Startinis paketas
Alaus gamybos rinkinys Coopers Real Ale 1,7 kg 23 ltr.|Startinis paketas
Alaus gamybos rinkinys Coopers Real Ale 1,7 kg 23 ltr.|Startinis paketas
Alaus gamybos rinkinys Coopers Real Ale 1,7 kg 23 ltr.|Startinis paketas
Alaus gamybos rinkinys Coopers Real Ale 1,7 kg 23 ltr.|Startinis paketas
Alaus gamybos rinkinys Coopers Real Ale 1,7 kg 23 ltr.|Startinis paketas
Alaus gamybos rinkinys Coopers Real Ale 1,7 kg 23 ltr.|Startinis paketas
Alaus gamybos rinkinys Coopers Real Ale 1,7 kg 23 ltr.|Startinis paketas
Alaus gamybos rinkinys Coopers Real Ale 1,7 kg 23 ltr.|Startinis paketas
Alaus gamybos rinkinys Coopers Real Ale 1,7 kg 23 ltr.|Startinis paketas
Alaus gamybos rinkinys Coopers Real Ale 1,7 kg 23 ltr.|Startinis paketas
0

Alaus gamybos rinkinys Coopers Real Ale 1,7 kg 23 ltr.

20,09 €
28,70 €
Su PVM 2
3.209-1621.01

Rinkinys iš salyklo ir mielių. Fermentacijos tarą galite įsigyti čia : kibiras

Ryškios aukso spalvos, su stipria puta. Malonus vaisių ir salyklo mišinys nosyje, gausus skonis burnoje ir vidutinio kartumo pabaiga. Puikus „Real Ale“ pavyzdys.

Turime sandėlyje

Sandėlyje: 21 vnt.
Užsakykite per 08h 23m 06s kad išsiųstume prekes šiandien!
Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

     

    Parsisiųsti PDF

    Instrukcija:

    1.     Atidarykite plastikinį dangtelį ir pašalinkite mielių pakuotę iš po jo.

    2.     Neatidarytą skardinę panardinkite į verdantį vandenį ir išjungus liepsną palaikykite 10 minučių

    3.     Saugiai ir atsargiai atidarykite skardinę. Jos turinį supilkite į fermentavimo indą kartu su 2 litrais karšto virinto vandens ir 1 kg cukraus.

    4.     Viską gerai išmaišykite mentele.

    5.     Turinį papildykite atvėsintu virintu vandeniu iki 23l žymos.

    6.     Maišykite apie 5 min.

    7.     Kai ingridientai gerai susimaišys ir temperatūra pasieks 18-24 ºC, sudėkite mieles (išimtas iš po plastikinio dangtelio) ir vėl gerai išmaišykite.

    8.     Fermentavimo indą sandariai uždenkite dangčiu su oro vožtuvu. Oro vožtuvą užpildyti vandeniu. Po 12-24 valandų prasideda fermentacija.

    9.     Fermentacijos procesas trunka 5-10 dienų. Puiku, jei fermentacijos metu būtų palaikoma 22 ºC. Esant žemesnei temperatūrai, procesas užtruks dar kelias dienas, o esant aukštesnei temperatūrai - atvirkščiai. 

    10.  Gerai išplaukite talpą, į kurią pilstysite alų. Išpilstymo metu, karbonizacijai įdėkite 6g/l cukraus. Butelius sandariai uždarykite.

    11.  Išpilstytą alų dvi savaites laikykite vertikalioje padėtyje 18-24 ºC, kitas dvi savaites laikykite vėsiai 4-6 ºC temperatūroje.

    12. Tolimesnis brandinimas 2-3 mėn pagerins skonines savybes. Laikyti nerekomenduojama ilgiau, nei 24 mėn nuo išpilstymo datos.

    13.  Jūsų alus paruoštas. Dabar metas mėgautis Jūsų paruoštu gėrimu! Skanaus!

    Saugojimas

    Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atidaryta pakuotė turėtų būti sunaudojama iš karto.

    Kilmės šalis. Italija.

    3.209-1621.01
    21 Prekės

    Specifinė nuoroda

    ean13
    3209162101

    Pasirinkite pagal tipą

    Alaus gamybos rinkinys...

    28,70 € 20,09 €
    Komentarai (0)
    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.