arrow
    BRIE sūrio gamybos rinkinys 6 ir raugas 10l|Startinis paketas
    arrow
    keyboard_arrow_left
    BRIE sūrio gamybos rinkinys 6 ir raugas 10l|Startinis paketas
    BRIE sūrio gamybos rinkinys 6 ir raugas 10l|Startinis paketas
    keyboard_arrow_right
    0

    BRIE sūrio gamybos rinkinys 6 ir raugas 10l

    34,03 €
    Su PVM 2
    3.210-870.01

    Sūrio gamyba pasiekiama kiekvienam. Su Vitis.lt knygute - "Naminio sūrio gamyba" - sūrio receptai lietuviškai!

    Turime sandėlyje

    Sandėlyje: 2 vnt.
    Užsakykite per 07h 43m 39s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Komplektą sudaro:

      2 plastikinės formos sūriui CM.15X15,2

      1 plastikinė masės mentelė atskytimui

      1 termometras iš nerūdijančio plieno

      1 koaguliantas (šliužo fermentas)

      1 Kalio chloridas

      1 Druska 200 g.

      1 Raugas BRIE sūriui 10 ltr.

      Receptų knyga

      Brie sūris Pieną pasterizuokite 30 minučių 65 ° C temperatūroje ir palikite atvėsti iki 38 ° C. Sudėkite ant pakuotės nurodytą fermento kiekį ir atsargiai maišykite apie 5 minutes;

      Į fermento dozę rekomenduojama įdėti šliužo fermento. Kai pH vertė pasiekia 5.40, įdedama į 8/10 ° C temperatūros kamerą; drėgmė 80 %.

      Kitą dieną sūriai sūdomi sūrymu su 20% druskos (Trukmė: 2 valandos kiekvienam sūrio kg) ir nusausinami.

      Po trijų dienų sūris įvyniojamas, kad būtų akcentuojamas baltojo pelėsio susidarymas.

      Brandinimas ·vyksta 15 parų.

      http://suriogamyba.lt/

      3.210-870.01
      2 Prekės

      Specifinė nuoroda

      ean13
      8006819138301

      Pasirinkite pagal tipą

      BRIE sūrio gamybos rinkinys...

      34,03 €
      Komentarai (0)

      Naujienos

      Prekių krepšelis

      Jūsų krepšelyje nėra prekių
      clear