








keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right




0
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.ltNemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Sūrio gamyba pasiekiama kiekvienam. Su Vitis.lt knygute - "Naminio sūrio gamyba" - sūrio receptai lietuviškai!
Parsisiųsti PDF
Komplektą sudaro:
2 plastikinės formos sūriui CM.15X15,2
1 plastikinė masės mentelė atskytimui
1 termometras iš nerūdijančio plieno
1 koaguliantas (šliužo fermentas)
1 Kalio chloridas
1 Druska 200 g.
1 Raugas BRIE sūriui 10 ltr.
Receptų knyga
Brie sūris Pieną pasterizuokite 30 minučių 65 ° C temperatūroje ir palikite atvėsti iki 38 ° C. Sudėkite ant pakuotės nurodytą fermento kiekį ir atsargiai maišykite apie 5 minutes;
Į fermento dozę rekomenduojama įdėti šliužo fermento. Kai pH vertė pasiekia 5.40, įdedama į 8/10 ° C temperatūros kamerą; drėgmė 80 %.
Kitą dieną sūriai sūdomi sūrymu su 20% druskos (Trukmė: 2 valandos kiekvienam sūrio kg) ir nusausinami.
Po trijų dienų sūris įvyniojamas, kad būtų akcentuojamas baltojo pelėsio susidarymas.
Brandinimas ·vyksta 15 parų.
Pasirinkite pagal tipą