• −30%
  • −30%
Alaus gamybos rinkinys Coopers Drought 1,7 kg 23 ltr.|Startinis paketas
Alaus gamybos rinkinys Coopers Drought 1,7 kg 23 ltr.|Startinis paketas
Alaus gamybos rinkinys Coopers Drought 1,7 kg 23 ltr.|Startinis paketas
Alaus gamybos rinkinys Coopers Drought 1,7 kg 23 ltr.|Startinis paketas
Alaus gamybos rinkinys Coopers Drought 1,7 kg 23 ltr.|Startinis paketas
Alaus gamybos rinkinys Coopers Drought 1,7 kg 23 ltr.|Startinis paketas
Alaus gamybos rinkinys Coopers Drought 1,7 kg 23 ltr.|Startinis paketas
Alaus gamybos rinkinys Coopers Drought 1,7 kg 23 ltr.|Startinis paketas
Alaus gamybos rinkinys Coopers Drought 1,7 kg 23 ltr.|Startinis paketas
Alaus gamybos rinkinys Coopers Drought 1,7 kg 23 ltr.|Startinis paketas
Alaus gamybos rinkinys Coopers Drought 1,7 kg 23 ltr.|Startinis paketas
0

Alaus gamybos rinkinys Coopers Drought 1,7 kg 23 ltr.

20,09 €
28,70 €
Su PVM 2
3.209-1619.01

Rinkinys iš salyklo ir mielių. Fermentacijos tarą galite įsigyti čia : kibiras Šviesiai geltonai auksinės spalvos su tankiai susitelkusia balta puta, gėlių kvapas su salyklo užuomina, vidutinio sunkumo skonis su švelniu apynių prieskoniu ir šiek tiek karčia pabaiga. Šį alų įvertins išrankiausias pilstomo alaus mėgėjas. Ypač malonus gurkšnoti vasarą. 

Turime sandėlyje

Sandėlyje: 12 vnt.
Užsakykite per 02h 13m 27s kad išsiųstume prekes šiandien!
Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

     

    Parsisiųsti PDF

    Instrukcija:

    1.     Atidarykite plastikinį dangtelį ir pašalinkite mielių pakuotę iš po jo.

    2.     Neatidarytą skardinę panardinkite į verdantį vandenį ir išjungus liepsną palaikykite 10 minučių

    3.     Saugiai ir atsargiai atidarykite skardinę. Jos turinį supilkite į fermentavimo indą kartu su 2 litrais karšto virinto vandens ir 1 kg cukraus.

    4.     Viską gerai išmaišykite mentele.

    5.     Turinį papildykite atvėsintu virintu vandeniu iki 23l žymos.

    6.     Maišykite apie 5 min.

    7.     Kai ingridientai gerai susimaišys ir temperatūra pasieks 18-24 ºC, sudėkite mieles (išimtas iš po plastikinio dangtelio) ir vėl gerai išmaišykite.

    8.     Fermentavimo indą sandariai uždenkite dangčiu su oro vožtuvu. Oro vožtuvą užpildyti vandeniu. Po 12-24 valandų prasideda fermentacija.

    9.     Fermentacijos procesas trunka 5-10 dienų. Puiku, jei fermentacijos metu būtų palaikoma 22 ºC. Esant žemesnei temperatūrai, procesas užtruks dar kelias dienas, o esant aukštesnei temperatūrai - atvirkščiai. 

    10.  Gerai išplaukite talpą, į kurią pilstysite alų. Išpilstymo metu, karbonizacijai įdėkite 6g/l cukraus. Butelius sandariai uždarykite.

    11.  Išpilstytą alų dvi savaites laikykite vertikalioje padėtyje 18-24 ºC, kitas dvi savaites laikykite vėsiai 4-6 ºC temperatūroje.

    12. Tolimesnis brandinimas 2-3 mėn pagerins skonines savybes. Laikyti nerekomenduojama ilgiau, nei 24 mėn nuo išpilstymo datos.

    13.  Jūsų alus paruoštas. Dabar metas mėgautis Jūsų paruoštu gėrimu! Skanaus!

    Saugojimas

    Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atidaryta pakuotė turėtų būti sunaudojama iš karto.

    Kilmės šalis. Italija.

    3.209-1619.01
    12 Prekės

    Specifinė nuoroda

    ean13
    3209161901

    Pasirinkite pagal tipą

    Alaus gamybos rinkinys...

    28,70 € 20,09 €
    Komentarai (0)
    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.