arrow
    Alaus gamybos rinkinys Brewferm Special Belge 1,5 kg 12 ltr.|Startinis paketas
    arrow
    Alaus gamybos rinkinys Brewferm Special Belge 1,5 kg 12 ltr.|Startinis paketas
    Alaus gamybos rinkinys Brewferm Special Belge 1,5 kg 12 ltr.|Startinis paketas
    0

    Alaus gamybos rinkinys Brewferm Special Belge 1,5 kg 12 ltr.

    19,97 €
    Su PVM 2
    3.209-1224.01

    Rinkinys iš salyklo ir mielių. Fermentacijos tarą galite įsigyti čia : kibiras

    Gintaro spalvos alus, turintis kilnų kartumą ir švelnų, gaivų skonį. Specialus Belge buvo sukurtas kartu su šviežiais pilsneriais.

    Turime sandėlyje

    Sandėlyje: 10 vnt.
    Užsakykite per 10h 13m 02s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Greičiausias ir paprasčiausias būdas pagaminti savo alaus. Iš mišinio išeina 12 l 6,5% alaus. Paruoškite kokybišką šviesiai gintarinį alų Sudėtyje yra visi ingredientai. Sudėtis: apynių salyklo ekstraktas (miežių salyklo ekstraktas, kviečių salyklo ekstraktas, apynių ekstraktas, žolelės), mielės (paketėlyje). Optimalus šviežumas Su išsamiomis instrukcijomis

      Instrukcija 1. Nuimkite dangtelį ir nuimkite mieles.

      2. Atidarykite skardinę ir įdėkite į virdulį, pripildytą šilto vandens (+/- 40°C), kad salyklo ekstraktas įgauna skystesnę konsistenciją.

      3. Supilkite skardinės turinį į švarų fermentacijos kibirą.

      4. Skardinę gerai išskalaukite 1 l šilto vandens ir įpilkite.

      5. CUKRAUS (500 g)  kiekį ištirpinkite 2 l šilto vandens ir pridėkite

      6. Viską gerai išmaišykite švaria mentele ar šaukštu.

      7. Įpilkite šalto VANDENS ir vėl viską išmaišykite.

      8. Leiskite mišiniui atvėsti iki maždaug. 20-25°C.

      9. Jei norite, galite išmatuoti savitąjį svorį naudodami hidrometrą. 1

      0. Atidarykite mieles ir pakelio turinį išpilkite ant skysčio. Fermentacija:

      11. Uždarykite fermentacijos kibirą ir ant jo uždėkite oro vožtuvą, kurį turite pripildytą vandens maždaug iki pusės.

      12. Pastatykite kibirą šiltoje vietoje, kurios temperatūra tokia pat stabili kaip galima (18–23°C) ir palikti fermentuotis 7–10 dienų. Išpilstymas

      13. Hidrometru nustatykite savitąjį svorį. Jūsų alus paruoštas išpilstymas, jei:

      14. Supilkite alų į švarų fermentacijos kibirą, nemaišydami nuosėdos.

      15. Į alų buteliuose kondicionuojamam alui įpilkite 7 gramus cukraus litre (jei pripildydami statines, naudokite 2,5 g cukraus litre).

      16. Gerai išmaišykite.

      PATARIMAS: Ištirpinkite cukrų šiek tiek šilto vandens ir palikite atvėsti iki kambario temperatūros.

      17. Užpildę butelius užsandarinkite vainikiniu dangteliu arba atverčiamuoju dangteliu ir laikykite kambaryje temperatūra (18-23°C), kad prasidėtų antra fermentacija.

      18. Po dešimties dienų perkelkite alų į vėsesnę vietą brandinti (6–8 savaites).

      19. Atidarykite savo alų, supilkite jį ir mėgaukitės! Sveikinu!

      3.209-1224.01
      10 Prekės

      Specifinė nuoroda

      ean13
      5420069826895

      Pasirinkite pagal tipą

      Alaus gamybos rinkinys...

      19,97 €
      Komentarai (0)

      Prekių krepšelis

      Jūsų krepšelyje nėra prekių
      clear