• Išparduota, dėl pirkimo derinti atskirai.
arrow
DESA FIW rūgštingumo balansas 100 g|Rūgščių mažinimas
arrow
keyboard_arrow_left
DESA FIW rūgštingumo balansas 100 g|Rūgščių mažinimas
DESA FIW rūgštingumo balansas 100 g|Rūgščių mažinimas
keyboard_arrow_right
0

DESA FIW rūgštingumo balansas 100 g

5,75 €
Su PVM
3.202-344.01

Rūgščių mažinimo priemonė geriausiai tinkanti vynuogėms.

Pakuotė: 100 g
  • 100 g
  • 1 kg
Išparduota, dėl pirkimo derinti atskirai.

Sadėlyje neturime
Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

     

    Parsisiųsti PDF

    Rūgščių mažinimo priemonė vynuogėms. Neutralizuoja tik vynuogių rūgštį.

    Sudėtis: Kalio tartratas

    Dozavimas: 15 g/ 10 litrų vyne, neutralizuoja vyno rūgščių 1 g./litre.

    Vartojimas:

    Sulčių rūgštingumą reikėtų reguliuoti kaip galima greičiau. Kalcio karbonatas yra dažniausiai naudojamas reguliuojant rūgštingumą. Proceso metu, mažinant rūgštingumą, kartais susidaro labai daug putų, todėl turėtumėme naudoti pakankamai erdvų indą. Reikiamą pakelio turinį supilti į sultis, maišyti keletą minučių ir palikti nusistovėti. Maišymo procesą pakartokime dar kartą tol kol nusistovės CO2 dujos (neliks garso iš dujų). Dabar viską palikti 12-24 val. Kai fermentacijos indo oro vožtuvas sustos veikęs, talpos dugno apačioje nusistovės plonas baltas sluoksnis.

    3.202-344.01

    Specifinė nuoroda

    ean13
    311533

    Pasirinkite pagal tipą

    Kodas:
    3.202-344.01
    Pakuotė: 100 g;
    5,75 € Sold out
    Kodas:
    3.202-344.02
    Pakuotė: 1 kg;
    23,69 € Sold out

    DESA FIW rūgštingumo...

    5,75 €
    Komentarai (0)

    Prekių krepšelis

    Jūsų krepšelyje nėra prekių
    clear