• Išparduota, dėl pirkimo derinti atskirai.
Mokymo kursai nuotolinis Taninai ir ąžuolas vyno gamyboje.|Mokymo kursai
0

Mokymo kursai nuotolinis Taninai ir ąžuolas vyno gamyboje.

29,97 €
Su PVM
01.001-1262.01

Paskaitą ves vyno gamybos technologė, dr. Aušra Šimonėlienė, turinti daugiametę patirtį gaiviųjų ir alkoholinių gėrimų gamyboje.

Laikas, 18:00-20:00, nuotolinis, naudojant MS Teams platformą.

Išparduota, dėl pirkimo derinti atskirai.

Sadėlyje neturime
Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

     

    Parsisiųsti PDF

    Kalbant apie vyną, dažnai tenka minėti taninus ir ažuolo įtaką vyno gamyboje.

    Paskaitos metu sužinosite kas yra taninai ir kokia taninų įtaką vyne, kaip jie įtakoja vyno kokybę, ar tikrai jie reikalingi vynui kaip vyndariui užtikrinti kokybę, kai taninų kiekis vyne nepakankamas. 

    Ąžuolos statinės naudojamos nuo seniausių laikų, jose vynas tampa brandesnis, keičiasi vyno savybės. Bet ar tikrai visada ąžuolas gali padėti vynui, kokiais atvejais ąžuolo naudojimas padeda, o kokiais kenkia? Kaip vyno skoniui įtakoja skirtingas ažuolo tipas ir išdeginimo stiprumas.  

    Paskaitą ves vyno gamybos technologė, dr. Aušra Šimonėlienė, turinti daugiametę patirtį gaiviųjų ir alkoholinių gėrimų gamyboje.

    Laikas, 2025 02 23 18:00-19:30, nuotolinis, naudojant MS Teams platformą.

    01.001-1262.01

    Specifinė nuoroda

    ean13
    01001126101

    Pasirinkite pagal tipą

    Mokymo kursai nuotolinis...

    29,97 €
    Komentarai (0)
    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

    Prekių krepšelis

    Jūsų krepšelyje nėra prekių
    clear