arrow
    Natūralus vyno kamštis 38x24mm Quality Extra|Užkemšami presuojant
    arrow
    Natūralus vyno kamštis 38x24mm Quality Extra|Užkemšami presuojant
    Natūralus vyno kamštis 38x24mm Quality Extra|Užkemšami presuojant
    0

    Natūralus vyno kamštis 38x24mm Quality Extra

    415,03 €
    Su PVM 2
    Kiekis pakuotėje: 1000 vnt.
    • 20 vnt.
    • 500 vnt
    • 1000 vnt.
    Užrašas: Be užrašo
    • Be užrašo
    • Individualus
    Paskutinė prekė

    Užsakykite per 07h 33m 48s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Natūralus vyno kamštis Super skirtas laikyti vyną nuo 5 iki 10 metų.

      Diametras - 24 mm, ilgis 38 mm.

      Visi kamšteliai pagaminti Portugalijos kompanijos AMORIM, turitys savo sertifikatus.

      Patarimai:

      • -Prieš naudojimą, įsitikinkite, kad dulkės nuo kamščio pašalintos.
      • -Užtikrinkite, kad uždarymo metu, vyno kamštis nebūtų suspaustas daugiau nei 15,5 mm skersmens.
      • -Užtikrinkite, kad uždarytmo metu, kamštis į butelį būtų įstumptas kuo greičiau.
      • -Standartiniiuose vyno butelių kakliukuose, kamštis turi būti įkištas 1mm žemiau kakliuko viršaus.
      • -Naudokite uždarytuvą, kurių paviršius yra pritaikytas sąlyčiui su maistu ir išpilstymo proceso pasirinktam buteliui.

      Naudojimo instrukcijos

      • -Naudokite vyno kamščių uždarytuvą, kurio uždarymo galvutė neturi įbrėžimų ar kitų pažeidimų.
      • -Įsitikinkite, kad užradytuvo stūmimo anga išlygiuota su kamščio vietos žiedu.
      • -Užtikinkite, kad uždarytuvas veikia sklandžiai, ypač uždarymo metu.
      • -Reguliariai nuvalykite kamščių uždarytuvo paviršius su produktais neturinčiai chloro.
      • -Užtikrinkite, kad kamščių uždarymo įranga būtų tinkama pasirinktam kamčšiui ir buteliui. Saugojimas ir transportavimas
      • -Po išpilstymo, vyno butelius reikia laikyti vertikalioje pozicijoje mažiausiai 10 minučių.
      • -Ideali vyno butelių saugojimo temperatūra 12-18 ° C esant 50-70% drėgnumui.
      • -Laikyti vyno rūsyje, kuriame nėra vabzdžių.
      • -Buteliai turi būti transportuojami vertikalioje pozicijoje.
      • -Apsaugoti vyno butelius nuo saulės spidulių, laikyti toliau nuo šildymo įrenginių be tiesioginio kontakto su žeme ar grindiniu.

      Saugojimas ir transportavimas

      • -Po išpilstymo, vyno butelius reikia laikyti vertikalioje pozicijoje mažiausiai 10 minučių.
      • -Ideali vyno butelių saugojimo temperatūra 12-18 ° C esant 50-70% drėgnumui.
      • -Laikyti vyno rūsyje, kuriame nėra vabzdžių.
      • -Buteliai turi būti transportuojami vertikalioje pozicijoje.
      • -Apsaugoti vyno butelius nuo saulės spidulių, laikyti toliau nuo šildymo įrenginių be tiesioginio kontakto su žeme ar grindiniu.

      1.201-1135.11
      1 Prekės

      Charakteristikos

      Ilgis
      Paklaida ± 1,0 mm
      svoris
      2,5 g
      Diametras
      Paklaida ≤ 7 mm
      Peroksido kiekis:
      ≤ 0,1 mg / kamščiui
      Dulkių kiekis:
      ≤ 3 mg / kamščiui

      Specifinė nuoroda

      ean13
      1201113511

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      1.201-1135.15
      Kiekis pakuotėje: 1000 vnt.; Užrašas: Individualus;
      415,03 €
      Kodas:
      1.201-1135.11
      Kiekis pakuotėje: 1000 vnt.; Užrašas: Be užrašo;
      415,03 €
      Kodas:
      1.201-1135.50
      Kiekis pakuotėje: 500 vnt; Užrašas: Be užrašo;
      206,91 €
      Kodas:
      1.201-1135.20
      Kiekis pakuotėje: 20 vnt.; Užrašas: Be užrašo;
      9,68 €

      Natūralus vyno kamštis...

      415,03 €
      Komentarai (0)

      Naujienos

      Prekių krepšelis

      Jūsų krepšelyje nėra prekių
      clear