arrow
    Savitekis filtras 3 plokštelių 20x10|Rankiniam filtravimui
    arrow
    Savitekis filtras 3 plokštelių 20x10|Rankiniam filtravimui
    Savitekis filtras 3 plokštelių 20x10|Rankiniam filtravimui
    Savitekis filtras 3 plokštelių 20x10|Rankiniam filtravimui
    Savitekis filtras 3 plokštelių 20x10|Rankiniam filtravimui
    0

    Savitekis filtras 3 plokštelių 20x10

    54,81 €
    Su PVM 15
    1.207-776.00

    Savitekis filtravimo prietaisas, trys filtravimo plokštelės. 

    užsakius po 2-3 savaičių

    Sadėlyje neturime
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Šis filtravimo prietaisas, skirtas filtuoti mažus produkto kiekius.

      Filtravimas vyksta iš savo skysčio slėgio. Kuo aukščiau pastatysite indą su filtruojamu skysčiu, tuo didesnį slėgį sukursite filtravimo prietaise, lengviau tekės skystis per filtravimo plokštelėse įspaustus filtravimo kartonus.

      Kas tai yra: COLOMBO® FILTRO PULCINO® FILTRAS pagamintas naudojant filtravimo sistemą, vadinamą skysčių sistema su presuotais lakštais. Šis filtravimo būdas leidžia pasiekti puikų gėrimų išgryninimo lygį, nekeičiant pagrindinių dekantuojamo skysčio savybių; dėl šios priežasties jis ypač vertinamas ne tik buitiniam filtravimui, bet ir profesionaliam sektoriui, pavyzdžiui, vyno rūsiuose, farmacijos gamyklose, laboratorijose, alaus daryklose; trumpai tariant, visur, kur reikia filtruoti gėrimą, kad jį būtų galima patiekti ar išpilstyti į butelius visiškai skaidrų ir be jokių nepageidaujamų likučių pėdsakų.

      Kaip veikia: ypač tinka vynui, vandeniui, užpilams, alui, farmaciniams tirpalams, kvepalams filtruoti. Nereikalauja ypatingos priežiūros, jei nėra įprasto valymo. Filtravimas yra paskutinis vyno gamybos etapas, todėl reikia žinoti keletą pagrindinių atsargumo priemonių. Jaunas vynas (30 dienų) nėra paruoštas smulkiam filtravimui. Laikydamiesi mūsų instrukcijų rasite tinkamą būdą, kaip pasiekti gerą filtravimą su COLOMBO® FILTRO PULCINO® filtru. Kad pasiektumėte geriausių rezultatų, prieš filtruojant vyną reikėtų jį brandinti bent du ar tris mėnesius ir atvėsinti iki kambario temperatūros. Per tą laiką vynas įgauna formą ir dauguma suspenduotų dalių nusėda. Šiuo metu vyną pabaigti filtruoti naudokite COLOMBO® FILTER FILLCRO PULCINO® . Jei norima geresnės apdailos, naudokite skalavimo filtrus. Nepamirškite, kad tarp vieno ir kito filtro reikia palaukti nuo dviejų iki keturių dienų. Kita vertus, jei norite filtruoti jauną vyną (30 dienų), visada pirmiausia naudokite šiurkštų filtrą; iš karto po to galite naudoti filtrą, skirtą užbaigimui. Filtruojant jauną vyną sujaudina fermentacijos metu susidaręs CO2 (anglies dioksidas); prieš išpilstydami vyną į butelius palaukite kelias valandas.

      KOKIE SKYSČIAI GALI BŪTI TINKAMI: Filtrą galima naudoti bet kokiam įprastai naudojamam švariam skysčiui, kuris neturi būti chemiškai agresyvus ar abrazyvinis. Keletas pavyzdžių: vanduo, vynas, pienas, actas, mažo klampumo aliejiniai tirpalai, neutralūs skysti plovikliai, dyzelinas.

      PASLAUGOS: Įprastinė techninė priežiūra reikalauja nedaug ir paprastų intervencijų, tarsi tai būtų įprastas buitinis prietaisas. Po naudojimo visas plastikines dalis nuvalykite indų plovikliu. Nėra dalių, kurias reikėtų tepti. Išorines dalis reikia nuvalyti šiek tiek drėgna kempine ir iš karto nusausinti šluoste.

      1.207-776.00

      Charakteristikos

      Plotis
      120 mm
      Ilgis
      230 mm
      svoris
      3 kg
      Diametras
      10 mm
      Paskirtis:
      vyno, sulčių, alaus, aliejaus ir spirituotų gėrimų filtravimas
      Sudėtyje:
      3 atsarginiai filtro kartonai
      Tipas:
      savitekis filtras
      Pajėgumas:
      1l/min
      Aukštis
      140 mm

      Specifinė nuoroda

      ean13
      8032706070782

      Pasirinkite pagal tipą

      Savitekis filtras 3...

      54,81 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

      Prekių krepšelis

      Jūsų krepšelyje nėra prekių
      clear