Ąžuolinė statinė brandinimui iš angliško ąžuolo|Medinės statinės
    Ąžuolinė statinė brandinimui iš angliško ąžuolo|Medinės statinės
    Ąžuolinė statinė brandinimui iš angliško ąžuolo|Medinės statinės
    Ąžuolinė statinė brandinimui iš angliško ąžuolo|Medinės statinės
    Ąžuolinė statinė brandinimui iš angliško ąžuolo|Medinės statinės
    0

    Ąžuolinė statinė brandinimui iš angliško ąžuolo

    278,30 €
    Su PVM 2
    1.204-1854.02

    Ąžuolinė statinė brandinimui iš angliško ąžuolo nerūdijančio plieno žiedais.

     galima įsigyti didesnės talpos ąžuolinė  Čia

    Pasirinkite talpą:: 20 litrų
    • 20 litrų
    • 28-30 litrų
    • 10 litrų
    Paskutinė prekė

    Sandėlyje: 1 vnt.
    Užsakykite per 00h 30m 08s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Ąžuolinė statinė brandinimui iš angliško ąžuolo

      Atraskite išskirtinę skonio brandinimo kokybę su ąžuoline statine iš angliško ąžuolo! Ši statinė – puikus pasirinkimas norintiems natūralaus skonio subtilumo, lėto brandinimo proceso ir rafinuotų aromatų.

      Kas yra angliškas ąžuolas?

      Angliškas ąžuolas (Quercus robur), augantis švelnesnio klimato Europoje, yra vertinamas dėl savo tankios struktūros ir smulkių porų. Mediena yra natūraliai džiovinta ore, todėl joje išsaugomi visi svarbiausi aromatiniai junginiai. Šio tipo ąžuolas leidžia distiliatui lėtai sąveikauti su mediena, tolygiai ir subtiliai prisotindamas gėrimą natūraliomis aromatinėmis medžiagomis.

      Ąžuolinė statinė sukurta tam, kad gėrimai įgautų išskirtinius aromatus ir švelnią auksinę spalvą.

       Ąžuolinė statinė brandinimui - jos privalumai

      • Natūralus džiovinimas: Mediena buvo džiovinta lauke, todėl geriau išlaikytas natūralus ąžuolo aromatas.

      • Švelnus brandinimas: Smulkios poros užtikrina lėtą deguonies prasiskverbimą, leidžiant gėrimui tolygiai bręsti.

      • Išskirtiniai aromatai: Statinė suteikia distiliatui skrudintos duonos, riešutų, šviežių vaisių ir vanilės natas.

      • Lengvas taninų profilis: Brandinimo metu statinė neišskiria intensyvaus taninų kiekio, todėl gėrimas išlieka minkštas ir harmoningas.

      • Greitas aromatų perdavimas: Ąžuolas greitai atiduoda savo aromatus saugomam gėrimui.

      Techninės savybės

      • Talpa: Nuo 10 l iki 28 l – tinka tiek mažoms partijoms, tiek individualiam naudojimui.

      • Vidinis deginimas: Lengvas arba vidutinis (Light/Medium Toast) – subtiliam skoniui išgauti.

      • Išmatavimai:

        10 l: Aukštis apie34 cm, pilvo skersmuo – 26 cm, galo skersmuo – 21 cm.

        20 l: Aukštis apie 43 cm, pilvo skersmuo – 32 cm, galo skersmuo – 26 cm.
      • 28- 30l: Aukštis apie 50 cm, pilvo skersmuo – 38 cm, galo skersmuo – 30 cm.

      Svarbu: Nurodyta statinės talpa gali nežymiai skirtis (būti didesnė arba mažesnė). Nedidelės talpos neatitiktys nelaikomos broku.

      Kam tinka ši statinė? Brandinimui

      Ąžuolinė statinė brandinimui idealiai tinka vynui, tik pasirinkite tinkamą išlaikymo laiką.Taip pat tinka romui, viskiui, vaisių distiliatams ir kitiems stipriesiems gėrimams brandinti. Puikus pasirinkimas tiek profesionalams, tiek mėgėjams, kurie nori sukurti aukščiausios kokybės gėrimus. apie statinę


      Naujos statinės paruošimas / dezinfekavimas:
      Įpilkite į statinę vandens ir vyno rūgšties tirpalą, santykiu: 10 g vyno rūgšties su vienu litru švaraus vandens. Tirpalą palikti mirkti statinėje nuo 4 iki 5 dienų. Tada ištuštinkite statinę, leiskite išvarvėti iki paskutinio lašo ir dezinfekuokite su sieros deglais. Iškart užpildyti statinę vynu (tara užpildoma švelniai). Nauja statinė atiduoda daug taninų, todėl pirmą kartą nereikia pernelyg ilgai brandinti, reguliariai tikrinkite vyno skonį!

      Naudotos statinės paruošimas:
      Kruopščiai išvalykite statinę naudojant vandens ir sodos tirpalą (1 kg sodos su 10 litrų karšto vandens). Naudokite nailoninį šveitiklį ar grandinę vidinei sienai nuvalyti, tada kruopščiai praskalaukite švariu vandeniu. Pripilkite vyno rūgšties tirpalo ( 10 gramų vyno rūgšties su 1 litru švaraus vandens) ir tirpalą palikite statinėje mirkti 2 iki 3 dienų. Tada ištuštinkite statinę, leiskite išvarvėti iki paskutinio lašo ir dezinfekuokite su sieros deglais (1/4 100'ui litrų).

      Tuščios statinės sandėliavimas:
      Medinių statinių negalima laikyti tuščių! Jeigu jau taip atsitiko, galimi keli konservavimo būdai. Noriu atkreipti dėmesį, kad kiekvieną kart po vyno išpylimo nedelsiant gerai praplauti švariu vandeniu. Prieš konservuojant statinę išplauti visas nuosėdas arba vyno likučius medinės statinės viduje! Leiskite tūriui iš statinės nutekėti iki paskutinio lašo ir sudeginkite statinėje sieros deglą (1 / 4 deglų / 100 litrų talpai).

       Šlapiam konservavimui statinė užpilama švaraus vandens ir citrinos rūgšties tirpalu.

      Sausam konservavimui statinę reikia gerai užkimšti su mediniu ar silikoniniu kamščiu ir laikyti drėgnoje ir šaltoje vietoje (70% drėgnumo, 12-17 ° C). Patartina tuščią statinę dezinfekuoti kas tris mėnesius sieros deglais.

      1.204-1854.02
      1 Prekės

      Specifinė nuoroda

      ean13
      1204185402

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      1.204-1854.03
      Kita talpa: 28-30 litrų;
      429,55 €
      Kodas:
      1.204-1854.10
      Kita talpa: 10 litrų;
      254,10 €
      Kodas:
      1.204-1854.02
      Kita talpa: 20 litrų;
      278,30 €

      Ąžuolinė statinė...

      278,30 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.